Nyheder 2022

Årets gang i Kennel Kernehuset’s!

Her finder du oplysninger om alt det som sker i Kennel Kernehuset’s: Udstillingsresultater, besøg, hvalpe, gåture, ferier, nyt på hjemmesiden m.m. Nyhederne ligger i omvendt kronologisk rækkefølge, så du kommer til de seneste nyheder først! Nederst finder du et link til nyhederne fra de tidligere år.

Så hold øje med denne side – den er altid opdateret med seneste nyt i Kennel Kernehuset’s 😉


24.05.2022

UDSTILLING I VILDBJERG: Vi har været på 40-års jubilæumsudstilling i Dansk Dalmatiner Klub, men det har været udsat i 2 år pga. Corona. Så det blev til en 40+2 udstilling.
Lørdag vandt Bacardi championklassen og blev 2. bedste han. Bertha blev nummer 4 i championklassen med CK. Diva vandt juniorklassen og fik sit 3. junior-CERT. Hun er nu Dansk Juniorchampion. Samtidig fik hun titlen JUBILÆUM JUNIOR VINDER 40+2 – og blev bedste junior! Hun blev placeret som 3. bedste tæve.
Søndag blev Bacardi nummer 3 i championklassen med CK. Bertha blev nummer 3 i championklassen med CK. Diva vandt igen juniorklassen og fik titlen VILDBJERG JUNIOR VINDER 2022 – og blev bedste junior! Hun blev placeret som 4. bedste tæve.
Vi er så stolte af vores lille nye stjerne, som på blot 8 dage har opnået 4 titler!!!


17.05.2022

UDSTILLING I ROSKILDE: Vi har været på udstilling 3 dage i Roskilde.
Lørdag fik Diva sin første titel!
Hun vandt juniorklassen som den eneste med EX og hun fik også CK. Hun fik sit første junior-CERT og blev Roskildejuniorvinder 2022. Bertha blev nummer 2 i championklassen og 4. bedste tæve.
Søndag fik Diva sit 2. junior-CERT idet hun igen vandt juniorklassen med EX og CK. Hun kvalificerede sig samtidig til Crufts 2023. Diva sluttede som 3. bedste tæve. Bertha blev nummer 2 i championklassen og Bacardi nummer 3 i championklassen. Vi havde hyggeligt selskab i og omkring teltet af Kernehuset’s Charming Camille (Milla) og familie. Milla deltog også på udstillingerne i alle 3 dage.
Vi havde for en gangs skyld indlogeret os på et hotel nær Roskilde, så hundene var glade for den korte transporttid og mulighed for at ligge i sengen.


23.04.2022

I dag har vi været på den årlige “foto-shoot-anemonetur” 📸🐾🐾🐾.
Bacardi
og Bertha elsker det sted – og viste det frem til lille Diva i dag. “Øvelse gør mester”og Diva har nu knækket koden med foto-shoot 📸👍.


18.04.2022

Det er blevet 2. påskedag og vi har været på “påske-tur” ved Fyns Badestrand i Nyborg. Det er en tur vi har gået mange gange, men i dag gik vi helt ud til fyret. Bacardi, Bertha og Diva nød den ca. 2 timer lange tur. Der var selvfølgelig indlagte pauser med vand og godter 😉


16.04.2022

UDSTILLING I MALMØ, SVERIGE: Vi har været på international udstilling i Malmø med alle 3 hunde. Det var første gang Diva stillede i juniorklassen på en officiel udstilling – og hvilken debut! Diva vandt juniorklassen, blev bedste tæve med sit første svenske CERT – og blev BIM!
Bertha vandt championklassen og blev 2. bedste tæve med CACIB – på dagen kun overgået af sin egen datter!
Bacardi fik EX3 i en stærk championklasse.
Så vi har på mange måder svært ved at få armene ned 🙂 – det var en rigtig god dag på den anden side af Øresund!


15.04.2022

Bacardi er blevet far til et stort kuld hvalpe i Sverige!


14.04.2022

UDSTILLING I ÅRSLEV: Diva har været på påske-skue i Årslev på Fyn. Hun havde en fantastisk dag og hun nyder at være i ringen. Hun fik EX1, blev Bedst I Racen og vandt gruppe 6. Sikken en debut som junior – og hun er blot 9 måneder gammel!


25.03.2022

BACARDI skal være far til et kuld hvalpe hos Kennel Creative Spot’s (Sverige) omkring 14. april 2022. Myra er scannet drægtig.


21.03.2022

UDSTILLING I KRISTIANSAND, NORGE: Vi har været på en lille smut-tur til Norge, nærmere betegnet Kristiansand. Vi ankom fredag med færgen fra Hirtshals og kørte direkte videre til Lyngdal for at besøge Frederik og Julie. Vi gik en tur på stranden ved solnedgang inden vi kørte hjem til Frederik og Julie og spiste lækkert aftensmad! Det var tiltrængt med lidt frisk luft og noget at spise efter en lang rejsedag.
Lørdag var vi på Nordisk udstilling i Kristiansand. Bacardi blev 2. bedste han og Bertha blev 2. bedste tæve.
Søndag var vi på International udstilling i Kristiansand. Det var vores dag i ringen!!! Bacardi blev bedste han og BIR. Bertha blev bedste tæve og BIM – og ikke mindst fik hun sit sidste CACIB (det 6. i rækken) og blev dermed INTERNATIONAL CHAMPION!!!
Diva var også med – hun var desværre 4 dage for ung til at stille i juniorklassen…men hun hyggede sig alligevel begge dage.

Både lørdag og søndag efter udstillingerne var vi ude at gå lange ture. Vi elsker den norske natur! Centralt i Kristiansand ligger der et fantastisk naturområde (Baneheia) med delvist anlagte stier og en helt fantastisk natur med norske fjelde og dybe dale.


13.03.2022

Det er blevet forår – og vi har igen været på en skøn skøn tur til Thurø Rev med de bedste 4-benede. Vi kommer altid tidligt, så vi har stranden for os selv. Bacardi, Bertha og Diva fik løbet nogle km på stranden – de ELSKER det! Senere nød vi solen i 10 graders varme på terrassen.


05.03.2022

UDSTILLING I SALBROVAD: Så gik vores drøm i opfyldelse – Kennel Kernehuset’s fik både BIR og BIM!!! Vi har været på årets første udstilling i Dansk Dalmatiner Klub i Salbrovad.
Diva blev Bedste Hvalp.
Bacardi blev bedste han og Bedst I Racen.
Bertha blev bedste tæve og Bedst I Modsat køn.
Dommer: Anne Buvik, NO.
Som ejere og opdrættere kan det ikke blive STØRRE!!! “WE ARE OVER THE MOON” som man siger 🙂


26.02.2022

*Sponsoreret af EUKANUBA*
Vi har i dag været på en fantastisk tur til Langesø med alle 3 hunde! Tidligt op og afsted med de morgenfriske hunde Bacardi, Bertha og Diva. Turen rundt om søen er på ca. 5 km. Vejret var perfekt med sol fra en skyfri himmel. Der var ikke mange morgenfriske – så vi havde næsten Langesø for os selv. Der var god plads til nye foto-shoots. Turen blev afrundet med en kop kaffe, lidt at spise og en snack til hundene, da vi kom tilbage til bilen!


13.02.2022

UDSTILLING I FREDERICIA: Vi har været på årets første udstilling i Fredericia. Det var en international udstilling hvor alle 3 hunde klarede sig godt. Diva blev BEDSTE HVALP, men blev ikke placeret i store ring. Bertha vandt championklassen og blev 2. bedste tæve. Bacardi blev 4. bedste han.
Som noget nyt på de internationale udstillinger var der debut til CACIB-tildelingsklassen, hvor bedste tæve fra mellemklasse, åben klasse og championklasse kæmper om CACIB’et. I den sammenhæng skal det bemærkes, at 2 ud af 3 deltagende hunde var fra Kennel Kernehuset’s idet der var deltagelse af Bertha fra championklassen og Kernehuset’s Charming Camille (Milla) som vandt en stor mellemklasse.


06.02.2022

I dag gik turen til Ristinge Halvøen på den sydvestlige del af Langeland. Det er et meget smukt og kuperet område. Vi startede turen på Ristinge Strand, fortsatte over Ristinge Klint og ud på Ristinge Hale inden turen gik tilbage til bilen. Det var en skøn tur på ca. 6 km med flere indlagte pauser til vand og godter. Bacardi, Bertha og Diva havde godt med fart i poterne og vi nød alle turen!


30.01.2022

Stormen Malik hærger Danmark, men det er ingen hindring for at stå tidligt op og se solopgangen! Turen gik igen til Thurø Rev – det var en noget blæsende, men smuk tur og Bacardi, Bertha og Diva nød turen som de plejer! Fuld fart over feltet med blafrende ører!!!


15.01.2022

Tidligt op og afsted til Nyborg, hvor vi ankom til Fyns Badestrand ved solopgang. Alle 3 hunde ELSKER at gå tur på denne strand, som ligger ganske tæt på Storebæltsbroen. Det var en kold (-2 gr.) og klar morgen, hvor Bacardi og Bertha og Diva fik brugt en masse energi og hyggede sig! Det er skønt, når hundene kan være løse på stranden!


09.01.2022

*Sponsoreret af EUKANUBA*
Vi har været på årets første gåtur – og turen gik til Stige Ø i Odense. Det er et stort rekreativt område i den nordlige del af Odense, som har en fantastisk natur! Vejret viste sig ikke fra sin gode side, da det var både koldt og regnfuldt. Men både Bacardi, Bertha og Diva nød turen alligevel! Det var godt med en tår vand, da vi kom tilbage til bilen.