Kennel Kernehuset’s C-kuld 2020

SECH DKCH NOCH NORDCH INTCH KLBCH

Dalspots Coach Master (Rocco)
DKCH NOCH SECH NORDCH DKJUCH KBHJV18 KLBJV18 DEJCH DEVDHJCH DEHANSG19 DEANTRW19

Odgårdens Enya (Bertha)

INDAVLSKOEFFICIENT 0 % – beregnet på 3 generationer

HVALPE FØDT 13. JUNI 2020!!! – 1 HAN OG 3 TÆVER

ALLE HVALPE ER SOLGT!!!

Hvalpe klar til nye familier 8. august 2020!!!


Løbetid…

Livet som opdrætter er ikke altid så let… Bertha har denne gang valgt “en alternativ (hvid) løbetid” og vi var i tvivl om hvornår hun var klar til parring. Vi har hele tiden regnet med at Bertha kom i løbetid i april. Hun opførte sig fuldstændig som hun plejer når hun er i løbetid. Bacardi var helt enig i den vurdering! Men blodet lod vente på sig – der kom kun lidt slimet væske…..
Tvivlen måtte komme Bertha til gode og hun fik 15/4 taget en progesteron-test ved dyrlægen. Den viste at hun var høj-løbsk. Så var det bare om at komme over til Rocco i Sverige med det samme! Vi forsøgte os med naturlig parring 15/4 og 16/4 men desværre uden held. Berthas krop sagde “ja”, men hjernen sagde “nej” 😉 Så derfor blev det plan B: Bertha blev insemineret 17/4 i Danmark med frostsæd fra Rocco.
Så nu krydser vi fingrene for at Bertha er drægtig og glæder os til scanning om ca. 4 uger! Vi har store forventninger til hvalpene efter denne kombination.


Drægtigheds-scanning

Bertha har d. 11. maj 2020 været til drægtigheds-scanning ved Canicold. BERTHA ER DRÆGTIG! Hun venter et stort kuld – scanningen viste 10+ hvalpe…så der bliver liv og glade dage for os alle! Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på dalmatinerhvalpe, så vi er glade for at det tegner til et stort kuld.
Med baggrund i progesteron-test og drægtigheds-scanning er forventet fødsel ændret til d. 16. juni 2020.


Kernehuset’s C-kuld

Bertha fik d. 13. juni 2020 4 hvalpe – 1 han og 3 tæver. Alle hvalpe er med sorte pletter. Bertha og hvalpene har det godt.

Kernehuset’s Charlie Chaplin
Kernehuset’s Coco Chanel
Kernehuset’s Chateau Chablis
Kernehuset’s Charming Camille