IN MEMORIAM

Intet varer evigt…

Dalmatineren er generelt en sund race, som sagtens kan leve i 10-15 år. Det er altid hårdt, når det er tid til at sige farvel – uanset om det er pga. alder eller sygdom….

ELSKET OG SAVNET

Malou var vores 2. dalmatiner og hun blev 12½ år gammel. Hun blev købt som avlstæve og udstillingshund. Begge dele levede hun til fulde op til!
Hun havde en udstillings-karriere “der siger spar 2”. Hun var med helt i toppen fra 2008-2018!
Malou fik 2 kuld hvalpe og der lever heldigvis stadig mange af hendes afkom. Hendes helt fantastiske temperament lever videre i dem alle.
Malou havde de seneste måneder gener fra sin “gamle slidte ryg” og var den sidste tid mere og mere besværet.
Malou blev aflivet herhjemme, i solen på sin favoritplads på terrassen. Hun er blevet kremeret og vi fik hende en time senere med hjem i en urne.

Zitha var vores første hund og hun blev 13 år gammel. Hun blev købt som familiehund – og det var hun!!! 
Hun vil derfor altid have en særlig plads i vores hjerter…
Zitha er vokset op med vores børn – og vores børn er vokset op med Zitha. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre familiehund!
Zitha var tiltagende alders-svækket gennem de sidste par måneder – og især den sidste uge gik det stærkt ned ad bakke…
Zitha blev aflivet herhjemme, i solen på sin favoritplads på terrassen. Hun er blevet kremeret og vi fik hende en time senere med hjem i en urne.

Alaska fik desværre allergi. I samarbejde med vores dyrlæge blev “ALT sat i værk”. Vi forsøgte os med foderskift x flere, antibiotika, prednisolon osv., desværre uden effekt. Herefter blev der udtaget en blodprøve, der viste at han var allergisk overfor husstøvmider, lagermider og skimmelsvamp. Vi fik fremstillet en vaccine i Tyskland mhp. hyposensibilisering. Vi vaccinerede i ½ år og dette desværre også uden effekt. Til sidst måtte vi træffe den svære – men rigtige beslutning – at få ham aflivet.
Når vi tænker tilbage var det et langt og hårdt forløb, men vi ville have fortrudt hvis ikke vi havde prøvet ALT….