Nyheder 2021

Årets gang i Kennel Kernehuset’s!

Her finder du oplysninger om alt det som sker i Kennel Kernehuset’s: Udstillingsresultater, besøg, hvalpe, gåture, ferier, nyt på hjemmesiden m.m. Nyhederne ligger i omvendt kronologisk rækkefølge, så du kommer til de seneste nyheder først! Nederst finder du et link til nyhederne fra de tidligere år.

Så hold øje med denne side – den er altid opdateret med seneste nyt i Kennel Kernehuset’s 😉


03.04.2021

*Sponsoreret af EUKANUBA*
Påske-lørdag stod vi tidligt op og så gik turen til Hindsgavl Halvø med begge hunde. Vi gik en lang tur rundt i området hvor vi også kom igennem Hindsgavl Dyrehave og oplevede dådyr på ganske tæt hold! Turen var på 8-10 km og varede omkring 2½ time, så det var dejligt med en kop kaffe til os – og en skål vand til hundene – da vi kom tilbage til bilen. Vejret var skønt, himlen var blå og alt i alt var det en dejlig tur.


25.03.2021

Selv om vejret var lidt diset til en start, så har vi igen haft en helt fantastisk tur til Fyns Badestrand med Bertha og Bacardi. Hundene var løse på stranden og fik brugt en masse krudt!
Turen under Storebæltsbroen blev udvidet med en tur ud til Knudshoved Fyr. Her er der en fantastisk natur med rigt fugleliv og åbne arealer ned mod stranden. Så alt i alt var det en virkelig dejlig tur!


06.03.2021

Vi har endnu engang været på en lang gåtur ved Thurø Rev. Absolut et af hundenes favoritsteder at løbe løs ved stranden! Selvom temperaturen kun var lige over frysepunktet var begge hunde i vandet flere gange.


21.02.2021

På vinterferiens sidste dag gik turen til Langesø, som ligger nordvest for Odense. Det var en tur som vi havde fået anbefalet af nogle “hundevenner” – og det var absolut hele turen værd! Det var en lang gåtur på ca. 5 km rundt om Langesø – søen var fortsat dækket af is, selvom temperaturen i luften var forårsagtig.


20.02.2021

Vi har været en tur i Nordjylland og besøge “Bacardi’s hvalpe”. Bacardi blev far til et stort kuld med 13 hvalpe 29.12.2020 og hvalpene er nu 7 uger gamle. Alle hvalpe har det godt og trives. De er nu ved at være klar til nye familier i næste uge.
Vi fik taget opstillingsbilleder af alle 13 hvalpe og selv om det var svært, blev det nogle ganske gode billeder!
Vi fik samtidig taget et billede af Lilo som Bacardi også er far til.


16.01.2021

I dag er det SÅ skønt vejr med sol og -5 gr ❄️ Vi gik en lang tur med Bacardi og Bertha på Thurø Rev i morges ❄️🐾❄️🐾❄️🐾 De (og vi) elsker det sted! 🌊🌊


14.01.2021

Jubiiiiiiii ☃️❄️☃️❄️☃️❄️ Så fik vi denne vinters 1. sne på Sydfyn! Bare 5 cm – men nok til at haven er hvid og hundene er vilde 🐾🐾🐾🐾 Bacardi og Bertha elsker sneen! ❄️❄️❄️


10.01.2021

Bacardi blev for 12 dage siden far til et stort kuld hvalpe i Nordjylland. Der er 8 hanner (7 sorte og 1 brun) og 5 tæver (3 sorte og 2 brune). Mor Alba og alle hvalpe har det godt.


03.01.2021

*Sponsoreret af EUKANUBA*
GODT NYTÅR 🥂🍾🎉
I dag har vi været på den bedste “nytårs-gåtur” på Helnæs. Vi ankom ved solopgang og oplevede det helt specielle lys. Såvel vi som Bacardi og Bertha nød turen.