Nyheder 2017

13.12.2017

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår ser vi tilbage på året 2017:

Det der har fyldt mest var at vi måtte have ZITHA aflivet i sommerferien. Hun blev 13 år og 3 måneder gammel. Zitha var tiltagende alderssvækket gennem de sidste par måneder – og især den sidste uge gik det stærkt ned ad bakke… Zitha blev aflivet herhjemme, i solen på sin favoritplads på terrassen. Hun blev kremeret og vi fik hende en time senere med hjem i en urne. Det har været hårdt – og vi savner hende stadig hver eneste dag!! 

BACARDI blev far til 3 kuld hvalpe i 2017:
1. kuld 19.02 ved Kennel Shospot i Norge.
2. kuld 06.06 ved Kennel Odgården i Sverige.
3. kuld 12.06 ved Kennel Running Spot i Norge.
Vi hentede Odgårdens Enya (Bertha) i Sverige d. 01.08 – så nu har vi 3 generationer under samme tag!

2017 har været et år med en masse udstillinger:

BACARDI: startede på skue i februar hvor han blev BIS4 CHAMPION. Han har klaret sig godt i løbet af året. Han fik både 2. og 3. klubcert og blev dermed klubchampion. I Herning blev han Dansk Vinder og fik sit første danske CACIB. Bacardi var i Tyskland i juni hvor han fik et tysk cert til samlingen. Han sluttede som nummer 4 (hanner) på TOP10 i DDK. Bacardi gik til hundetræning i foråret og vi har planer om at starte op igen i begyndelsen af 2018.

MALOU: har klaret sig helt suverænt som veteran! 
I Aars blev hun bedste tæve og bedste veteran.
I Roskilde blev hun bedste veteran begge dage.
I Sorø på klubudstillingen blev hun bedste veteran.
I Odense blev hun bedste veteran.
I Ballerup blev hun bedste veteran og Københavns-veteranvinder 2017.
I Herning blev hun bedste veteran begge dage og Dansk Veteranvinder 2017.
I Sørbymagle blev hun bedste veteran og dermed ÅRETS VETERAN I DDK 2017! I år har der været mange veteraner – så det gør kun resultatet endnu flottere. Hun sluttede som nummer 1 (veteran) på TOP10 i DDK. Hun sluttede som nummer 4 (tæver) på TOP10 i DDK. I oktober fyldte hun 10 år – hun er stadig frisk og har overtaget “chef-hatten” i flokken.

BERTHA: nåede at deltage på 5 udstillinger som baby og blev bedste babytæve alle 5 gange. Hun debuterede som blot 15 uger gammel i Ballerup, hvor hun blev bedste baby og siden BIS4 BABY! I Herning blev hun bedste baby bedste dage. I Sørbymagle på juleudstillingen blev hun igen bedste baby. Hun blev i 2017 den mest vindende baby i DDK! Efter nytår skal hun stille i hvalpeklassen – det bliver spændende. Endnu mere spændende bliver det dog når hun bliver junior til marts. Vi har store forventninger til hende og glæder os til at se hvad fremtiden bringer for “vores lille svenske prinsesse”. Bertha har gået til hvalpetræning i efteråret har været rigtig glad for det. Vi starter op igen i begyndelsen af 2018. Hun nåede også at komme til ringtræning 3 gange. Det fortsætter nok også i 2018.

Vi har heldigvis stadig god kontakt med “vores hvalpe”. A-kuldet er nu fyldt 7 år og B-kuldet er nu fyldt 3 år.

Vi glæder os til at se hvad 2018 bringer for os og vores 3 dejlige hunde.

GODT NYTÅR!


25.11.2017

KERNEHUSET’S A-KULD FYLDER 7 ÅR.
VI ØNSKER HELE A-KULDET OG DERES FAMILIER  TILLYKKE MED DAGEN !!!

20.11.2017

UDSTILLING I SØRBYMAGLE: Vi har været på årets sidste udstilling (inkl. julefrokost) i Sørbymagle.
Bertha blev igen bedste baby og er blevet rigtig dygtig til at være på udstilling!
Malou blev igen bedste veteran og hun blev ÅRETS VETERAN I DDK 2017. I år har der været mange veteran tæver – så det gør kun resultatet endnu flottere!


13.11.2017

Forside-billedet er blevet opdateret!


06.11.2017

UDSTILLING I HERNING: Vi har været på den årlige dobbelte internationale udstilling i Herning. Alle 3 hunde klarede sig fantastisk!
Bertha blev bedste baby begge dage og boltrede sig begge dage i Store Ring. Det blev desværre ikke til placering denne gang – selv om det var tæt på om søndagen…
Bacardi blev 2. bedste han om lørdagen og avancerede til bedste han og BIM om søndagen. Han opnåede såvel CACIB som titlen Dansk Vinder 2017.
Malou blev bedste veteran begge dage. Søndag blev hun såvel 3. bedste tæve som Dansk Veteranvinder 2017.
Alt i alt en rigtig god weekend for os og vores hunde!


23.10.2017

Efterårsferien er slut. Vi har gået rigtig mange og lange ture med alle 3 hunde i det gode vejr. Det har været godt for både 2- og 4-benede! 2 dage gik vi tur på Thurø Rev – en tur på over 5 km i naturskønne omgivelser med skov og strand. Hundene kunne løbe frit på stranden – og det var første gang for Bertha’s vedkommende. Hun nød det lige så meget som Malou og Bacardi!


21.10.2017

Malou fylder 10 år i dag !!! Vi startede dagen med at åbne fødselsdagsgaver (legetøj og kaninører). Så kørte vi på stranden hvor vi gik en lang tur på mere end 5 km uden line, hvilket Malou elsker! Da vi kom hjem fik alle 3 hunde en velfortjent lur. Først på eftermiddagen var der lagkage til alle 2- og 4-benede. Malou fik naturligvis det første og bedste stykke! Sidst på eftermiddagen fik alle 3 hunde et stort kødben fra slagteren. Alt i alt en god dag – lige efter Malou’s hoved!
Det er ingen sag at holde rund fødselsdag når man stadig er i fuld vigør! 

25.09.2017

UDSTILLING I BALLERUP OG GREVE: Bertha havde sin debut i udstillingsringen på den internationale udstilling i Ballerup. Hun førte sig frem i fin stil. Først blev hun bedste baby og kvalificerede sig til Store Ring. Her var hun oppe imod 25-30 babyer af andre racer. Hun blev peget ud sammen med 3 andre babyer – og skulle nu kæmpe om placering på podiet. Hun sluttede på en flot 4. plads. Rigtig flot i en alder af blot 15 uger – og så på sin første udstilling! Vi er så stolte af vores lille “svenske prinsesse”!
Malou blev bedste veteran og samtidig københavns-veteranvinder (KBHVV17). Malou var også i Store Ring, men blev ikke placeret.
Søndag var vi til Dalmatinerklubbens udstilling i Greve. Bertha blev bedste baby tæve i en ualmindelig stor klasse med 6 baby tæver. Hun sluttede som BIM baby.
Bertha hyggede sig begge dage, hvor hun fik hilst på mange hunde og mennesker. Hun fik en masse nye indtryk og oplevelser, så det var en træt hvalp vi havde med hjem.


17.08.2017

Nye billeder af Malou og Bacardi under “Vores hunde”.


13.08.2017

Se de første billeder i Bertha’s Galleri!


13.08.2017

Se opstillingsbilleder af de 8 hvalpe fra Kennel Running Spot i Norge!


12.08.2017

Forside-billedet er blevet opdateret!


08.08.2017

UDSTILLING I ODENSE: Vi har været på udstilling i Odense og begge hunde klarede sig fint.
Bacardi fik sit 3. klub-cert og kan nu kalde sig KLUBCHAMPION.
Malou blev endnu engang bedste veteran (og desuden 3. bedste tæve).
Bertha er endnu for ung til udstilling – men hun melder sig på banen i efteråret!!!


02.08.2017

Kennel Kernehuset’s byder velkommen til Odgårdens Enya (Bertha)! 


30.07.2017

Vi har været på sommerferie på Rømø. Naturen er fantastisk og vi fik gået en masse lange ture. Malou og Bacardi nød ferien i fulde drag!


19.07.2017

Mette har været på hvalpebesøg hos Kennel Odgården i Sverige. Bacardi er far til et harmonisk og godt kuld med 11 dejlige hvalpe. Det bliver spændende at følge dem fremover!
Se opstillingsbilleder af alle 11 hvalpe.


13.07.2017

Opdatering af Zitha’s galleri, Malou’s galleri og Bacardi’s galleri.
Du kan nu se billeder af Bacardi’s afkom.


13.07.2017

Se de første billeder af “Bacardi’s hvalpe” i Sverige og “Bacardi’s hvalpe” i Norge.


09.07.2017

I dag er Zitha blevet aflivet… 
Zitha var tiltagende alders-svækket gennem de sidste par måneder – og især den sidste uge gik det stærkt ned ad bakke…
Zitha blev aflivet herhjemme, i solen på sin favoritplads på terrassen. Hun er blevet kremeret og vi fik hende en time senere med hjem i en urne.


17.06.2017

UDSTILLING I RIEDE: Vi har været på udstilling i Riede, Tyskland. Bacardi klarede sig godt i championklassen, idet han blev placeret som nummer 2. Da hunden som blev placeret som nummer 1 i forvejen er tysk champion, går CERT’et til Bacardi. Så vi fik det med hjem, som vi kørte efter – det 2. tyske CERT!!!


12.06.2017

Bacardi er nu blevet far til 2 kuld – i henholdsvis Sverige og i Norge.


12.06.2017

UDSTILLING I VEJEN: Vi har været på 2-dages international udstilling i Vejen. Se resultater under den enkelte hund.


11.06.2017

BACARDI FYLDER 3 ÅR I DAG.
VI ØNSKER BACARDI OG RESTEN AF B-KULDET TILLYKKE MED DAGEN !!!

29.05.2017

UDSTILLING I SORØ: Vi har været på den årlige klubudstilling i Dansk Dalmatiner Klub, som i år blev afholdt i Sorø. Der var begge dage tilmeldt 51 dalmatinere. Traditionen tro så byder klubudstillingen på andet end bare udstilling – der er også plads til hyggeligt samvær, generalforsamling og festmiddag.
Bacardi blev om søndagen 2. bedste han og fik sit 2. klub-cert. Nu mangler han bare det sidste!
Malou blev begge dage placeret som 4. bedste tæve. Søndag blev hun bedste veteran.
Zitha var med som “supporter” og alle 3 hunde hyggede sig i sommervarmen. Det gjorde de “2-benede” i øvrigt også!


15.05.2017

Som bekendt skal Bacardi være far til 2 kuld i juni måned.
Såvel Kick som Ronja er blevet ultralydsscannet – og de er begge drægtige.


01.05.2017

UDSTILLING I ROSKILDE: Vi har været på 2-dages international udstilling i Roskilde. Malou blev BEDSTE VETERAN begge dage. Hun klarer sig rigtig godt i veteranklassen!


24.04.2017

Vi har været på hvalpebesøg hos Kennel Unistars, for at se deres 8 uger gamle Portugisiske Vandhunde. Bacardi havde en fest med hvalpene. Han hyggede sig med dem fra start til slut. Han elsker hvalpe og er rigtig god til at lægge sig ned, så de kommer i øjenhøjde. Han var helt rolig, selv da en af hvalpene kom foruroligende tæt på hans “ædlere dele”….!


15.04.2017

UDSTILLING I AARS: Vi har været på national udstilling i Aars (DKK Kreds 7). Malou klarede sig flot! Hun blev først bedste veteran, derefter bedste tæve og BIM.


14.04.2017

Nyt forsidebillede – vi har været på foto-shoot i skoven!


13.04.2017

Vi har haft besøg af Cecilie Bårdsen og Running Spot’s Absolute Kick (Kick) fra Kennel Running Spot i Norge. Bacardi parrede Kick i går og i dag – og nu krydser vi fingre for hvalpe i midten af juni måned!


13.04.2017

Mette har været på hvalpebesøg hos Kennel Shospot i Norge. Bacardi er far til et harmonisk og godt kuld med 9 dejlige hvalpe. Det bliver spændende at følge dem fremover!
Se opstillingsbilleder af alle 9 hvalpe.


04.04.2017

Vi har haft besøg af familien Odhlin og Odgårdens Astrid Lindgren (Ronja) fra Kennel Odgården i Sverige. Bacardi parrede Ronja i går og i dag – og nu krydser vi fingre for hvalpe i starten af juni måned!


23.03.2017

Zitha fylder 13 år i dag !!!
Zitha blev fejret fra morgenstunden med flag og fødselsdagsgaver. Derefter en lang gå-tur i skoven med Malou og Bacardi, hvor vi plukkede årets første anemoner. Senere blev det tid til et godt marvben. Fødselaren er stadig frisk og i rimelig form (alderen taget i betragtning). Hun nyder livet sammen med Bacardi og Malou. Så det er ingen sag at blive 13 år!

13.03.2017

Se de første billeder af hvalpene hos Kennel Shospot !!!


12.03.2017

UDSTILLING I ASSENS: Vi har været på årets første udstilling i Dansk Dalmatiner Klub. Se resultater under den enkelte hund.


19.02.2017

I dag blev Bacardi far til et kuld hvalpe i Norge (Kennel Shospot) – 5 hanner og 5 tæver – ingen med patch eller andre synlige fejl. Kuldet blev født til terminen. Selma og hvalpene har det godt. Det bliver spændende at følge deres udvikling! Billeder følger………..


16.02.2017

Vi har været til et spændende foredrag med Pernille Lillevang. Hun har opdrættet labrador i mere end 20 år, haft over 30 kuld og taget imod over 300 hvalpe. Hun fortalte meget levende om prægning af hvalpe de første 8 uger efter fødslen. Emnerne var: omgivelserne, bio-sensor program, oplevelser i hvalpekassen, lyd og bevægelse, aktiviteter, oplevelser ude, købt eller hjemmelavet udstyr, hvalpekøbernes arbejde i fremtiden. 


13.02.2017

UDSTILLING I FREDERICIA: Vi har været på udstilling i Fredericia. Bacardi blev 3. bedste han.


06.02.2017

Bacardi har været på skue i Årslev (DKK Kreds 3) – og det gik helt fantastisk! Han vandt championklassen og blev BIS4 Champion i et stort felt med 16 flotte hunde!
Så er udstillingsåret skudt i gang!