Nyheder 2016

22.12.2016

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår ser vi tilbage på året 2016:

2016 har været et stort udstillingsår for især Bacardi og Malou! Alle 3 hunde blev igen i år placeret på TOP10.

BACARDI: Året startede fantastisk idet Bacardi blev BIS4 på skuet i Årslev – der var tilmeldt 275 hunde! Han blev Dansk Champion dagen efter sin 2 års fødselsdag – rigtig flot! Samtidig blev han Svensk Champion, idet han havde opnået 2 svenske CERT’er i september 2015. Han vendte tilbage til Sverige i juli og september, hvor han begge gange blev BIM med CACIB. Næste mål var Norge hvor han i november fik det norske CERT og dermed blev både Norsk- og Nordisk Champion. Rigtig flot i en alder af blot 2 år og 5 måneder.
I 2017 vender vi snuden mod syd og går efter de tyske championater. Det første tyske CERT fik han i oktober – så han mangler “bare” de sidste 4…
Bacardi sluttede som nummer 2 på TOP10 (hanner).
Bacardi har gået til Kørekort Til Hund i år og bestået såvel sølv som guld. Vi må se hvilken træning vi skal vove os ud i til næste år!
Bacardi blev far til et dejligt kuld hvalpe (Kennel Unique Spots) i februar og vi følger med stor fornøjelse “de små” afkom.
I det nye år kommer der flere hvalpe efter Bacardi – han skal være far til et kuld hvalpe i Norge, forventet fødsel 19. februar 2017 !!!

MALOU: Har også haft et godt udstillingsår i Danmark. Hun er fyldt 9 år – men det ved hun ikke! Hun føler sig stadig “ung og smuk” og der er gang i hende, som altid.
Vi flyttede hende fra championklassen til veteranklassen på den dobbelte internationale udstilling i Herning – og det var et godt træk. Lørdag blev hun Bedste Veteran og Dansk Veteranvinder 2016. Søndag blev hun igen Bedste Veteran og Nordisk Veteranvinder 2016. Begge dage blev hun BTK4. Rigtig flot! På juleudstillingen blev hun igen Bedste Veteran og BTK2.
I 2017 deltager Malou i veteranklassen hele året – og vi har store forventninger til hende!
Malou sluttede som nummer 5 på TOP10 (tæver).

ZITHA: Hun gik på pension fra udstillingsverdenen i august. Hun fylder snart 13 år – og har det stadig godt. Hun nåede at deltage på 159 udstillinger i løbet af sin udstillingskarriere – ikke så ringe endda!!!
Zitha sluttede som nummer 5 på TOP10 (veteran). Det er 11. år i træk at Zitha slutter på TOP10. Det er hun den eneste dalmatiner, der har præsteret i de 16 år der er offentliggjort på Dalmatinerklubbens hjemmeside. SÅ FLOT!!!

Vi har heldigvis set en del af “vores hvalpe” i år – håber vi kommer til at se alle i 2017.

Ingen ved hvad året 2017 bringer – men vi glæder os i hvert fald til at se Bacardi’s afkom i 2017.

GODT NYTÅR!


03.12.2016

Bacardi har bestået Kørekort Til Hund på Guld-niveau (KTH-G)! Bacardi har trænet flittigt i de sidste måneder og har nu gennemført og bestået Kørekort Til Hund på alle 3 niveauer (link til DKK). Han har været rigtig glad for træningen – så vi må se, hvad vi kan finde på med “GULD-DRENGEN” til foråret!


27.11.2016

UDSTILLING I STRIB: Vi sluttede udstillingsåret af med jule-udstillingen i Strib. Udstillingen var igen sammen med Ridgeback klubben. 
Bacardi blev 3. bedste han og fik sit første KLUB-CERT.
Malou blev 2. bedste tæve og bedste veteran.
Zitha var igen med som supporter!
Efter udstillingen var der traditionen tro julefrokost sammen med Ridgeback klubben.


25.11.2016

KERNEHUSET’S A-KULD FYLDER 6 ÅR.
VI ØNSKER HELE A-KULDET OG DERES FAMILIER  TILLYKKE MED DAGEN !!!

22.11.2016

UDSTILLING I LILLESTRØM: Lørdag morgen stod vi tidligt op og kørte 800 km til hotellet i Oslo. Søndag morgen afsted til den store internationale udstilling i Lillestrøm – DOGS4ALL. Bacardi klarede sig flot idet han blev placeret som 3. bedste han og fik det norske CERT. Han blev hermed Norsk og Nordisk champion (idet han i forvejen er Dansk og Svensk champion). Det var 4. championat i en alder af blot 2 år og 5 måneder!!! Vi er utrolig stolte af “Bacardi-drengen” !
Efter udstillingen var der lige 800 km hjem til Svendborg – men hjemturen er altid lettere når man har fået det man kom efter. Det var hele turen værd!!!


06.11.2016

UDSTILLING I HERNING: Den dobbelte internationale udstilling var Malou’s debut i veteranklassen – og hvilken debut!!!
Lørdag vandt hun veteranklassen og blev Dansk Veteranvinder 2016. Hun blev også 4. bedste tæve.
Søndag vandt hun veteranklassen og blev Nordisk Veteranvinder 2016. Hun blev igen 4. bedste tæve.
Lørdag vandt Bacardi championklassen og blev 2. bedste han med RES-CACIB.
Så alt i alt var det en ganske god udstillingsweekend!


21.10.2016

  Malou fylder 9 år i dag !!!

04.10.2016

UDSTILLING I ROSTOCK: Vi har været en tur i Rostock på international udstilling. Bacardi klarede sig rigtig flot, idet han vandt championklassen og fik sit første “voksen-CERT”. Han fik efterfølgende RES-CACIB.
Bacardi nyder at være på udstilling i udlandet – for så må han sove i dobbeltsengen!!!


18.09.2016

UDSTILLING I KARLSLUNDE OG BALLERUP: Vi har i weekenden været på udstilling i både DDK og DKK. Bacardi og Malou klarede sig fint og blev begge dage placeret i kønklassen.
Zitha er efterhånden 12½ år gammel og er gået på “pension”, men er stadig med på udstillingerne som supporter for Bacardi og Malou.


12.09.2016

UDSTILLING I ESLÖV: Vi har været på international udstilling i Eslöv, Sverige. Bacardi klarede sig endnu en gang fantastisk i Sverige. Han vandt en stor championklasse, blev bedste han med CACIB og sluttede af med en flot placering som BIM. Vi havde en hyggelig dag med godt selskab og sol fra en skyfri himmel.


25.08.2016

UDSTILLING I VAMDRUP: Vi har været på udstilling 2 dage i Vamdrup (DKK Kreds 4 og DDK) – se resultater under den enkelte hund.
Efter udstillingen søndag skulle vi fejre at Bacardi, i en alder af blot 2 år og 1 dag, er blevet både dansk og svensk champion. Vi serverede Asti, sodavand og chips til alle deltagere.


16.08.2016

UDSTILLING I RØNNE: Vi har været på Bornholm til dobbelt international udstilling i Rønne. Lørdag blev Bacardi 2. bedste han og søndag blev han 3. bedste han. De svenske hunde rendte med CERT’er og CACIB’er.
Fredag eftermiddag mødtes vi hos Kernehuset’s Benedikte (Bella) og hundene legede i haven et par timer. Det var dejligt at se Bella og familie igen.


11.07.2016

Nyt forsidebillede – fra vores sommerferie.


08.07.2016

UDSTILLING I TVÅÅKER: Dagen startede meget tidligt, idet vækkeuret ringede kl. 02.15 og turen gik mod Sverige kl. 03.45 (hvor skør har man lov at være). Bacardi havde debut i championklassen som han vandt i fin stil. Han blev bedste han, fik sit første CACIB og blev BIM. Rigtig godt gået i en alder af blot 24 måneder. Det var en lang dag, men alle anstrengelserne værd!


01.07.2016

Bacardi har bestået Kørekort Til Hund på Sølv-niveau (KTH-S)! Bacardi har trænet flittigt i de sidste måneder og glæder sig allerede til efteråret, hvor han starter træningen til guld-niveau.
Det var Bacardi’s 3. titel i år!


12.06.2016

UDSTILLING I VEJEN: Vi har været på 3-dages international udstilling i Vejen med alle 3 hunde. Bacardi var helt klart den der klarede sig bedst. Der var tilmeldt 53 dalmatinere – dommer Dominic Harris, Irland. Bacardi vandt i dag åben klasse, blev 3. bedste han med CERT og dermed både Dansk og Svensk Champion! Dette i en alder af blot 2 år og 1 dag (man SKAL være fyldt 2 år for at blive champion).
Se øvrige resultater under Vores hunde.


11.06.2016

KERNEHUSET’S B-KULD FYLDER 2 ÅR.
VI ØNSKER HELE B-KULDET OG DERES FAMILIER  TILLYKKE MED DAGEN !!!

07.06.2016

UDSTILLING I DRAMMEN: Vi har udstillet Bacardi i Norge for første gang. Lørdag var det en international udstilling med 60 tilmeldte hunde. Bacardi vandt mellemklassen men blev desværre ikke placeret i kønklassen.
Søndag var det 30-års jubilæumsudstilling i Norsk Dalmatiner Klubb med 60 tilmeldte hunde. Det gik bedre for Bacardi som igen vandt mellemklassen og denne gang blev placeret som 4. bedste han med RES-CERT – Dommer Arne Foss, Norge. Vi fik ikke det norske CERT – så vi må til Norge igen en anden gang!


30.05.2016

UDSTILLING I VISSENBJERG: Vi har været på den årlige klubudstilling i Dansk Dalmatiner Klub, som i år blev afholdt i Vissenbjerg. Der var begge dage tilmeldt 50 dalmatinere. Traditionen tro så byder klubudstillingen på andet end bare udstilling – der er også plads til hyggeligt samvær, generalforsamling og festmiddag.
Bacardi klarede sig helt fantastisk! Han vandt mellemklassen, blev bedste han (med CERT) og sluttede som BIM. Han fik sit 3. danske CERT og nu venter vi bare på at han snart bliver 2 år.
Malou og Zitha klarede sig også godt – og vi havde alle en hyggelig weekend!


15.05.2016

UDSTILLING I KØGE: Vi har været på national udstilling i Køge (DKK Kreds 2). Det var en fantastisk udstilling hvor Bacardi vandt mellemklassen, blev bedste han (fik sit andet danske CERT) og BEDST I RACEN! Han var i store ring og sluttede på en flot 3. plads i gruppe 6. Det var Bacardi’s dag i Køge!!!
Malou vandt championklassen og sluttede som 2. bedste tæve. Zitha blev 3. bedste veteran.

Efter udstillingen mødtes vi med Kernehuset’s Björk (Björk) og Unique Spots Bright Eye Baby (Frida) – Björk er fra vores B-kuld og Frida er en af de hvalpe som Bacardi næsten lige er blevet far til. Dejligt at se dem begge to!


02.05.2016

UDSTILLING I ROSKILDE: Vi har været på international udstilling i Roskilde. Se resultater under den enkelte hund.


24.04.2016

Der er forårsstemning i skoven og anemonerne dækker hele skovbunden. Forsidebillede og gallerier er opdateret.


05.04.2016

Vi har været til et spændende foredrag med Pernille Lillevang. Hun har opdrættet labrador i mere end 20 år, haft over 30 kuld og taget imod over 300 hvalpe. Hun har derfor stor erfaring og fortalte meget levende om sine oplevelser på godt og ondt. Emnerne var: parring, pasning af den drægtige tæve, fødsel og dagene efter fødslen. 


25.03.2016

Vi har igen været på besøg hos “Bacardi’s hvalpe”. De er nu blevet 7 uger gamle. Vi havde Bacardi med så han kunne se og opleve sit afkom. Han hyggede sig virkelig med hvalpene og han legede med dem. Han var som forventet rolig, hensynsfuld og ganske nysgerrig på de 10 små guld-klumper! Meget af tiden lå han ned og lod de små komme til ham – de fik lov til at kravle rundt på ham. Hvalpene havde en god dag med en “ukendt hund” !


23.03.2016

Zitha fylder 12 år i dag !!!
Zitha blev fejret fra morgenstunden med flag og fødselsdagsgaver. Efter en gå-tur med Malou og Bacardi blev det tid til griseøre og senere også fødselsdags-lagkage. Fødselaren er stadig frisk og i rimelig form (alderen taget i betragtning). Hun nyder livet sammen med vores 2 andre hunde. Så det er ingen sag at blive 12 år!

20.03.2016

UDSTILLING I MALMØ: Vi har udstillet Bacardi i Sverige for første gang i år. Vi var i Malmø på international udstilling og Bacardi vandt først mellemklassen og herefter sluttede han som 2. bedste han med RES-CERT og RES-CACIB. Vi fik ikke hvad vi kom efter – så vi må afsted igen!


13.03.2016

Vi har i dag været på besøg hos “Bacardi’s hvalpe” som nu er blevet 5 uger gamle. Det er et utrolig harmonisk kuld – og alle 10 hvalpe er sunde og raske. Alle stortrives og udvikler sig konstant. Der er sket MEGET på de 2 uger der er gået siden vi så dem sidst. De er glade, harmoniske, velafbalancerede, nysgerrige, tillidsfulde og fulde af energi!


12.03.2016

UDSTILLING I SØRBYMAGLE: Vi har været på årets første udstilling i Dansk Dalmatiner Klub. Alle 3 hunde klarede sig fint. Bacardi vandt mellemklassen og sluttede som 2. bedste han med RES-CERT. Malou vandt championklassen og blev 2. bedste tæve. Så det var “lige ved og næsten” med dem begge to.

Efter udstillingen besøgte vi Kernehuset’s Bisquit (Kiwi). Det var dejligt at se hende igen. Hun legede i haven med Bacardi. Hun er en aktiv hund som nyder at gå til agility, og som tit går tur på stranden og leger i hundeskoven.


25.02.2016

Bacardi blev far til 10 skønne guldklumper for 3 uger siden. Vi har i dag været på besøg og set de dejlige hvalpe. Mille er en fantastisk mor og passer hvalpene til UG. Det er et meget harmonisk kuld og alle hvalpe har åbnet øjnene. Pletterne er nu helt tydelige og hvalpene er blevet mere livlige – de øver sig i at gå rundt i hvalpekassen.


15.02.2016

UDSTILLING I FREDERICIA: Udstillingsåret 2016 er skudt i gang – og det var Zitha der kom bedst fra start. Hun blev Bedste Veteran og det i en alder af knap 12 år! For første gang i mange år deltog hele 4 veteraner, så det gjorde ikke præstationen dårligere.
Zitha deltog i Store Ring men blev ikke placeret. Det var som altid en oplevelse at være med, selvom hun ikke kom på podiet.


08.02.2016

Bacardi har været til skue i Årslev (DKK Kreds 3) – og det gik helt fantastisk! Først blev han BIR v. dommer Kresten Scheel. Efterfølgende vandt han gruppe 6 v. dommer Birte Scheel og gik derfor videre til Best In Show. Her blev han placeret på en flot 4. plads v. dommer Birte Scheel. Det var et utrolig stærkt felt i BIS-finalen med 10 smukke hunde. Så det var virkelig stort at blive placeret – ikke mindst fordi der var 275 tilmeldte hunde!
Vi er glade og stolte over Bacardi’s præstation – han er blot 19 måneder!


06.02.2016

Bacardi blev i går far til et dejligt kuld hvalpe! Der kom 7 tæver og 3 hanner. Mille klarede fødslen rigtig fint. Mille og alle hvalpe har det godt. Vi glæder os til at følge opvæksten – spændende!!!
Se mere på KENNEL UNIQUE SPOTS !!!


11.01.2016

Vi har været til temadag i DDK. Dagen begyndte med et spændende indlæg om, hvad der er vigtigt i avl (sundhed, temperament, standard). Dernæst var emnet mentalbeskrivelse (baggrund, udførelse og tolkning). Til slut diskuterede vi Takt og Tone.
Det var en spændende dag med stor tilslutning.