Nyheder 2015

22.12.2015

Opdatering af Zitha’s galleri og Malou’s galleri.


21.12.2015

Opdatering af Bacardi’s galleri.


20.12.2015

Bacardi har bestået Kørekort Til Hund på Bronze-niveau (KTH-B)! Bacardi har trænet flittigt i de sidste 2½ måned og glæder sig allerede til foråret, hvor han starter træningen til sølv-niveau.
Det var Bacardi’s 4. titel i år!


12.12.2015

Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår ser vi tilbage på året 2015:

I løbet af året har vi været så priviligerede, at vi har været sammen med ALLE “vores hvalpe” fra B-kuldet! Det er dejligt at se at ALLE fortsat stortrives i deres fantastiske familier. Vi er glade for, at vi har så tæt kontakt med alle familierne. Vi glæder os til at følge “hvalpene” i 2016.

2015 har været et stort udstillingsår for alle vores 3 hunde – men nok mest for Bacardi! Han har deltaget på rigtig mange udstillinger i ind- og udland. Zitha og Malou har kun deltaget på udstillingerne i Danmark.
Alle 3 hunde blev i år placeret på TOP10 – Malou sågar som årets bedste tæve!

BACARDI: I begyndelsen af året var Bacardi stadig i hvalpeklassen og her klarede han sig flot. Fra marts måned blev han junior og blev i maj BEDSTE JUNIOR-HAN på en stor udstilling i Dortmund. Han fik sin første titel: VDH-Europa-Jugendsieger 2015. September blev en god måned idet han blev Tysk Juniorchampion og blev bedste han 2 dage i træk på udstillinger i Sverige. Bacardi har nu 2 svenske CERT’er. Udstillingsåret sluttede med årets 3. titel: Dansk Juniorvinder 2015. Rigtig flot med 3 store titler i en alder af blot 17 måneder!
Bacardi blev nummer 4 på årets Junior-TOP10 og nummer 9 på TOP10.
Bacardi har gået til unghunde-motivation og går i øjeblikket til Kørekort Til Hund – der er nedtælling til eksamen om 6 dage…..spændende!
Bacardi har parret en tæve for første gang – og skal være far til et kuld hvalpe i starten af 2016.

MALOU: Det har været et godt udstillingsår for Malou. Hun vandt på suveræn vis TOP10 og blev årets dalmatiner tæve – iøvrigt for 3. gang i karrieren! Hun er fyldt 8 år, men er fortsat i fantastisk form. Hun nyder at løbe med Bacardi på de daglige lufte-ture. Hun føler sig bestemt ikke som en veteran!!!

ZITHA: “Den gamle” kan stadig være med. Hun blev bedste veteran 5 gange i 2015. Ganske godt gået i en alder af 11 år. Hun sluttede som nr. 8 på Dalmatinerklubbens TOP10. Det er 10. år i træk at hun slutter på TOP10. Det er hun den eneste dalmatiner, der har præsteret i de 15 år der er offentliggjort på Dalmatinerklubbens hjemmeside. SÅ FLOT!!! Hun fylder 12 år til marts og nyder stadig at være med. Hun har ikke planer om pension.

Ingen ved hvad året 2016 bringer – men vi glæder os i hvert fald til at se Bacardi’s hvalpe i starten af 2016.

GODT NYTÅR!


04.12.2015

Bacardi har haft “damebesøg” af Dallise’s Little Lady (Mille) fra Kennel Unique Spots – se mere på www.kenneluniquespots.dk


02.12.2015

UDSTILLING I SØRBYMAGLE: Vi sluttede udstillingsåret af med jule-udstillingen i Sørbymagle. Og hvilken afslutning!
Malou vandt championklassen, blev bedste tæve og BIM – det cementerede hendes placering som ÅRETS TÆVE 2015 I DANSK DALMATINER KLUB. Det er 3. gang Malou slutter som årets tæve. Vi er bare så stolte af hende!
Bacardi blev nummer 2 i sin klasse og slutter som 4. bedste junior på årets junior-TOP10.
Zitha blev nummer 2 i sin klasse og slutter som nr. 8 på TOP10. Rigtig godt gået i en alder af 11½ år!
Da udstillingen var slut holdt vi en hyggelig julefrokost i Dalmatinerklubben.


25.11.2015

KERNEHUSET’S A-KULD FYLDER 5 ÅR.
VI ØNSKER HELE A-KULDET OG DERES FAMILIER  TILLYKKE MED DAGEN !!!

03.11.2015

UDSTILLING I HERNING: Vi har været til årets sidste internationale udstillinger i Herning med alle 3 hunde. 
Bacardi vandt juniorklassen begge dage med Excellent. Søndag udløste det samtidig titlen Dansk Juniorvinder 2015. Det er den 3. titel han opnår i en alder af kun 16 måneder. Rigtig flot!
Malou blev 3. bedste tæve lørdag. Søndag vandt hun en stor championklasse med 9 deltagende tæver. Hun sluttede som 2. bedste tæve.
Zitha blev nummer 2 i veteranklassen både lørdag og søndag.


24.10.2015

Kernehuset’s Bosco (Bosco) har været på besøg i dag. Det var dejligt at se ham igen. Vi har ikke set ham siden han “flyttede hjemmefra” da han var 9 uger. Bacardi og Bosco legede sammen så græstotterne fløj om ørerne på os! 


21.10.2015

  Malou fylder 8 år i dag !!!

11.10.2015

Bacardi har været til mentalbeskrivelse i DKK-regi. Det var arrangeret af Curly Coated Retriever under Dansk Retriever Klub og foregik på Højstrup Øvelsesplads i Odense. Der var 10 hunde som skulle mentalbeskrives – så det tog hele dagen. 
Det var en spændende dag hvor vi så mange forskellige reaktioner fra hundene. Bacardi reagerede fuldt ud som vi forventede. Link til mentalbeskrivelsen.


01.10.2015

Kernehuset’s Prima Aura (Flower) har i dag været på besøg sammen med sin familie. Det var rigtig hyggeligt at se alle 3 igen. Det var tydeligt at se, at Bacardi og Flower var glade for at se hinanden igen – det er kun 3 uger siden vi boede hos dem.


21.09.2015

UDSTILLING I HILLERØD OG KARLSLUNDE: Vi har i weekenden været på 2 udstillinger med alle 3 hunde. Malou og Bacardi klarede sig rigtig flot i Karlslunde. Der var tilmeldt 42 dalmatinere og dommer var Gerda Kastl, Tyskland. Malou blev BIR og Bacardi fik sit første danske CERT.

Efter udstillingen i Karlslunde fik vi besøg af Kernehuset’s Björk (Björk). Det var dejligt at se Björk igen. Vi har ikke set hende siden hun “flyttede hjemmefra”. Hun har vokset sig stor og flot – hun var den mindste i kuldet, men det er hun ikke længere! Bacardi og Björk legede længe sammen – og de hyggede sig!


14.09.2015

UDSTILLING I SVERIGE: Bacardi har klaret sig fuldstændig fantastisk godt i weekenden!!!
Lørdag var han på national udstilling i Eslöv. Der var tilmeldt 21 dalmatinere og dommer var Espen Engh, Norge. Bacardi vandt mellemklassen med CK, blev bedste han og BIM. Det udløste det svenske CERT. Godt gået i en alder af blot 15 måneder!
Søndag var han på klubudstilling i Helsingborg. Der var tilmeldt 46 dalmatinere og dommer var Aase Jacobsen, Norge. Bacardi vandt igen mellemklassen med CK, blev bedste han og BIM. Det udløste endnu et svensk CERT. Flot klaret i hård konkurrence med mange pæne svenske dalmatinere!
Vi var så heldige, at vi kunne bo hos “storesøster Flower” (Kernehuset’s Prima Aura) i weekenden. De 2 søskende hyggede sig rigtig godt sammen. Stor tak for husly til Mervi og Hans.


05.09.2015

Vi har i dag fået bekræftelse på, at Bacardi er Deutscher Jugend-Champion (Club)!


31.08.2015

UDSTILLING I VARDE: Alle 3 hunde har været på udstilling i Varde. Om lørdagen på den nationale udstilling klarede de sig alle 3 flot.
Malou vandt championklassen, blev bedste tæve og BIR! Hun deltog i store ring, men blev ikke placeret.
Zitha vandt veteranklassen og blev bedste veteran. Hun deltog i store ring, men blev ikke placeret.
Bacardi blev nummer 2 i juniorklassen og 4. bedste han med res-cert.

Efter udstillingen i Varde søndag kørte vi til Vadehavet, hvor vi mødtes med Kernehuset’s Bastogne (Baston) og hele hans familie. Gensynsglæden var stor. Det var dejligt at se Baston igen. Vi har ikke set ham siden han “flyttede hjemmefra”.


18.08.2015

UDSTILLING I RØNNE: Vi har været på Bornholm til dobbelt international udstilling i Rønne. De svenske hunde rendte med det hele…
Fredag eftermiddag mødtes vi med Kernehuset’s Benedikte (Bella) og gik en lang tur i hundeskoven. Det var dejligt at se hende igen.


12.08.2015

UDSTILLING I RONNEBY: Bacardi har været på udstilling i Ronneby, Sverige. Han vandt juniorklassen og blev placeret som nr. 5 i kønklassen.


05.08.2015

Vi har i ugens løb haft besøg af Kernehuset’s Bounty (Bella) og Kernehuset’s Bisquit (Kiwi). Det var rigtig dejligt at se dem igen! 


04.08.2015

UDSTILLING I BREMEN: Bacardi har været på udstilling 2 dage i Bremen. Søndag klarede han sig rigtig flot idet han vandt juniorklassen og fik sit andet tyske junior-cert.


21.07.2015

UDSTILLING I SCHÖNINGEN: Bacardi har været på klubudstilling i Schöningen, Tyskland. Udstillingen var arrangeret af DZGD (Dalmatiner-Zucht-Gemeinschaft Deutschland e.V.). Det var en stor udstilling med 100 tilmeldte dalmatinere. Der var 15 juniorhanner og Bacardi sluttede på en flot andenplads med RES-CERT. 


12.07.2015

UDSTILLING I TVÅÅKER: Bacardi har været på udstilling i Sverige. Han blev nummer 2 i juniorklassen og 3. bedste han (i juniorklassen blev han kun overgået af dagens bedste han).
Efter udstillingen fik vi besøg af Kernehuset’s Prima Aura (Flower) fra vores A-kuld. Hun bor hos en familie i Sverige. Det var rigtig dejligt at se hende igen – vi har ikke set hende siden hun var hvalp. Hun ser fantastisk godt ud! Bacardi og Flower hyggede sig i hinandens selskab!


01.07.2015

Bacardi har fået røntgenfotograferet både hofter og albuer. Resultaterne er HD: A og AD: 0 – så det kan ikke blive bedre!!!


28.06.2015

Kernehuset’s Benedikte (Bella) har i dag været på besøg sammen med sin familie. Det var dejligt at se hende igen – vi har ikke set hende siden hun rejste herfra som 8 uger gammel hvalp. Hun STOR-TRIVES med sin familie! Bacardi og Bella legede vildt og længe, kun afbrudt af en pause når “batterierne var brugt op”. Godt at batterierne var genopladelige 😉


22.06.2015

UDSTILLING I VEJEN: Alle 3 hunde har været på udstilling i Vejen. Zitha var den der klarede sig bedst, idet hun i en alder af 11 år blev bedste veteran begge dage!!! Lørdag var hun i store ring med over 50 veteraner, men blev ikke placeret…


11.06.2015

KERNEHUSET’S B-KULD FYLDER 1 ÅR.
VI ØNSKER HELE B-KULDET OG DERES NYE FAMILIER  TILLYKKE MED DAGEN !!!

06.06.2015

UDSTILLING I SIEK: Bacardi var på klubudstilling i Siek, Tyskland. Han blev placeret som nummer 2 i juniorklassen med RES-CERT. 


02.06.2015

KLUBUDSTILLING I VIG: Vi har været til den årlige klubudstilling i Dansk Dalmatiner Klub. Det var en hyggelig weekend i godt selskab med 2- og 4-benede. Vejret viste sig fra sin gode side – selv om vejrudsigten i ugens løb lød lidt dyster med masser af regn.
Zitha var den af vores hunde som klarede sig bedst. Hun blev begge dage bedste veteran tæve – foran 2 konkurrenter på “kun” 8 år! Zitha har trods alt 11 år på bagen. Lørdag blev hun også 4. bedste tæve.
For øvrige resultater – se under den enkelte hund.


16.05.2015

UDSTILLING I HÄSSLEHOLM: Bacardi har igen været i Sverige. Denne gang på en stor international udstilling i Hässleholm. Der er som altid rigtig stor konkurrence, da der er mange pæne dalmatinere i Sverige. Det var nok den udstilling i år hvor Bacardi har vist sig bedst! Han vandt juniorklassen og blev placeret som 3. bedste han. Det udløste RES-CERT. Alt i alt et tilfredsstillende resultat.


11.05.2015

UDSTILLING I DORTMUND: Bacardi har været på sine første udstillinger i Tyskland. Vi startede lige på og hårdt med 2 store udstillinger i Dortmund. Lørdag var det VDH-Europasieger udstilling. Der var tilmeldt 90 dalmatinere, heraf 11 junior-hanner. Bacardi vandt junior-klassen – blot 10 måneder gammel! Han fik sit første tyske junior-cert og blev VDH-EUROPA-JUGENDSIEGER 2015. Vi er stolte af “vores lille dreng”!!!
Søndag var der international udstilling og Bacardi fik Vorzüglich (= Excellent), men blev ikke placeret. Vi red dog stadig på bølgen fra dagen før.
Lørdag havde vi den store fornøjelse at møde Bacardi’s far (Farao) – det var en dejlig oplevelse at se de 2 flotte hunde sammen.


27.04.2015

Vi har været til et spændende foredrag: “Ret og vrang”  med DKK’s formand Jørgen Hindse. Emnet var primært købeloven i forbindelse med salg af hvalpe. Hvad regler gælder der i forhold til aftaleloven samt købeloven – og hvad gør man hvis noget går galt? Det var en spændende aften og spørgelysten var stor!


26.04.2015

UDSTILLING I ROSKILDE: Malou klarede sig rigtig godt i dag på den internationale udstilling i Roskilde. Hun blev bedste tæve og BIM og kvalificerede sig til Crufts 2016.
Efter udstillingen fik vi besøg af Kernehuset’s Burhan B (Loke) og der var stor gensynsglæde. 


05.04.2015

UDSTILLING I NYKØBING FALSTER: Vi har været på national udstilling i DKK Kreds 10.
Zitha blev bedste veteran og gjorde flot comeback i store ring.
Bacardi klarede sin debut i juniorklassen flot. Blot 9 mdr. gammel: EX1 CK BHK3 RES-CERT.
Malou blev nummer 2 i championklassen.


29.03.2015

UDSTILLING I MALMÖ: Bacardi har været på sin første udstilling i udlandet. Vi var på international udstilling i Malmö og han klarede sig rigtig godt.


23.03.2015

Zitha fylder 11 år i dag !!!
Zitha blev fejret fra morgenstunden med flag og fødselsdagsgave. Efter en gå-tur med Malou og Bacardi er det nu blevet tid til at spise kødben fra slagteren. Fødselaren er stadig frisk og i fin form. Hun nyder livet sammen med vores 2 andre hunde. Så det er ingen sag at blive 11 år!

21.03.2015

Vi har været til et spændende foredrag med adfærdsbehandler Irene Jarnved. Vi hørte blandt andet om hundens forventninger til ejeren – og omvendt, vælg den rette hvalp – vær kritisk og realistisk, hundens naturlige levevis, hvem er i flok med hvem?, lederskab og dominans – med hvad grund?, adfærdsproblemer, angstrelaterede problemer, stressniveau, aktivering af stresset hund – tænd/sluk.


08.03.2015

UDSTILLING I ASSENS: I går var vi til årets første udstilling i Dalmatinerklubben. En rigtig hyggelig dag.
Bacardi blev bedste han hvalp.
Malou blev 2. bedste tæve.
Zitha blev bedste veteran tæve.


04.03.2015

Vi har sammen med Bacardi været til “unghundetræf” i lørdags med søster Bella (Kernehuset’s Bertha) og søster Bella (Kernehuset’s Bounty) ved Klegod strand. Hvalpene er nu 8 måneder og de hyggede sig sammen.


08.02.2015

UDSTILLING I FREDERICIA: Vi har været på årets første internationale udstilling med alle 3 hunde. De klarede sig rigtig godt.
Bacardi blev bedste hvalp – rigtig flot idet der var deltagelse af hele 7 dalmatinerhvalpe. Han kvalificerede sig til store ring, men blev ikke udvalgt til podiepladserne.
Malou vandt championklassen og sluttede som BTK3.
Zitha blev bedste veteran – rigtig flot i en alder af knap 11 år. Hun kvalificerede sig ligeledes til store ring, men blev heller ikke placeret.
Vi havde en hyggelig, men lang dag, i godt hundeselskab. 


04.02.2015

SKUE I ÅRSLEV: Bacardi har været på skue i Årslev (DKK Kreds 3) og han klarede sig fantastisk! Først blev han bedste hvalp i racen. Derefter blev han BIS1 hvalp – rigtig flot da der var ca. 30 hvalpe i gruppen!!! En rigtig god start på udstillingsåret 2015.


12.01.2015

Bacardi er nu blevet 7 måneder gammel. Han har i dag været til sundhedstjek ved dyrlægen. Han blev undersøgt fra “snude til hale” – og alt var i skønneste orden. Han har skiftet alle sine mælketænder og har nu fuldt tandsæt.