Nyheder 2012

02.12.2012

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Både Zitha og Malou har været på mange udstillinger i 2012 og de har begge klaret sig utrolig godt. Malou blev nr. 1 og Zitha nr. 4 på Dalmatinerklubbens TOP10.
Malou er igen i år den mest vindende dalmatiner i Danmark og dermed Klubvinder for 2. år i træk. Rigtig godt gået!!!
Zitha fyldte 8 år i marts og skiftede derfor til veteranklassen. Hun har klaret sig rigtig godt som veteran. I august blev hun (i en alder af 8 år) Dansk Champion og i november blev hun Dansk Veteran Vinder!!! Hun sluttede for 7. år i træk på TOP10. Det er hun den eneste dalmatiner der har præsteret i de 12 år der er offentliggjort på Dalmatinerklubbens hjemmeside. Godt gået “gamle tøs”!!! Hun nyder stadig at være med.

Vi glæder os til at se hvad 2013 vil bringe for os og vores dejlige hunde.


25.11.2012

KERNEHUSET’S A-KULD FYLDER 2 ÅR.
VI ØNSKER HELE A-KULDET OG DERES FAMILIER  TILLYKKE MED DAGEN !!!

04.11.2012

Årets sidste udstilling foregik vanen tro i Herning. Der var tilmeldt rigtig mange hunde, nok fordi der var titler på spil! Zitha blev Dansk Veteran Vinder og med denne fine titel afsluttede hun året med bravour. Nu holder hundene en velfortjent vinterpause.
Malou blev Årets Hund i Dalmatinerklubben for andet år i træk!!! Der var kamp til stregen – og afgørelsen faldt først i Herning. Det er fantastisk at have en hund, som kan præstere at VINDE TOP10 to år i træk!
Zitha slutter på en flot 4. plads – og har haft sit bedste udstillingsår hidtil. 


21.10.2012

  Malou fylder 5 år i dag.

06.10.2012

Dalmatinerklubbens sidste udstilling for i år fandt sted i Hvidovre. Malou blev BIR og Zitha blev 3. bedste tæve samt Bedste Veteran. Malou fører suverænt TOP10-listen og er sikker på at blive årets bedste tæve! Årets sidste 2 udstillinger foregår i Herning om 4 uger. Her er der spænding til det sidste………
Vi havde medbragt champagne og chokolade for at fejre at Zitha er blevet Dansk Champion. Det er en tradition, at man giver champagne når der opnås championater. 


29.09.2012

Vi har været på et spændende opdrætterseminar, hvor vi lærte en masse om hvalpe i vækst. Der blev lagt vægt på hvordan man fodrer på den bedste måde. Især var der fokus på de store racer (voksenvægt over 25 kilo). Vi hørte også om hunde med hud- og pelsproblemer, både allergi-udløst og mere dagligdags problemstillinger. Afslutningsvis var emnet ledproblemer, især med vægt lagt på de gamle hunde.


16.09.2012

Vejen-udstillingen blev en gentagelse af succes’en fra Aarhus, idet Malou igen blev nummer 1 i Kønklassen og Zitha nummer 2! Fantastisk endnu en gang at kunne fremvise de 2 bedst placerede tæver. Malou blev BIM og Zitha blev endnu engang Bedste Veteran.


25.08.2012

Lørdag d. 25. august har resultatmæssigt været vores hidtil mest fantastiske udstillingsdag!!! Først vandt Malou Championklassen. Herefter blev Zitha Bedste Veteran. Malou blev nummer 1 i Kønklassen og Zitha nummer 2. Zitha fik hermed sit 3. og sidste CERT og kan nu kalde sig DANSK CHAMPION!!! Godt gået i en alder af 8 år! Malou afsluttede dagen (udendørs) med at blive bedst i racen.
Begge hunde var derfor kvalificeret til konkurrencerne i Store Ring. Zitha i Veteran gruppen og Malou i Gruppe 6. Zitha blev placeret som nummer 2 blandt i alt 11 veteraner og kom dermed på podiet for første gang! Malou klarede sig lige så flot i Store Ring, idet hun også blev placeret som nummer 2 blandt alle Gruppe 6 hunde! Alt i alt en helt fantastisk dag og vi kan næsten ikke få armene ned!!!

10.08.2012

Vi har haft hvalpebesøg fra A-kuldet. Kernehuset’s Prima Astra (Kashmir) har været på besøg sammen med sin familie. Se billeder af Astra (Kashmir).


07.08.2012

Vi har været til klubudstilling med bl.a. deltagelse af mange flotte udenlandske hunde. Det foregik denne gang i Nr. Lyndelse på Fyn. Det var et dejligt sted, hvor vi hyggede os med både udstillinger og socialt samvær.
Lørdag blev Malou som den eneste danske tæve placeret i kønklassen.
Søndag blev Zitha Bedste Veteran og i kritikken stod bl.a. “… a top quality bitch, one of the best movers of the day…”


18.06.2012

Malou og Zitha topper DDK’s TOP-10 liste som henholdsvis nummer 1 og nummer 2!

DKK har i weekenden afholdt dobbeltudstilling i Ballerup. Især Zitha klarede sig flot! Lørdag blev hun Bedste Veteran, nummer 4 i kønklassen og dermed bedre placeret end Malou! Søndag blev hun kun overgået af en anden flot veteran, der senere blev kåret som bedste tæve!
Zitha er stadig på toppen og hun oplever lige nu sin “anden ungdom”.


03.06.2012

Vi har udstillet Malou i Neumünster, Tyskland. Der var 47 tilmeldte hunde, hvoraf 10 var danske! Malou var blandt de 4 sidste hunde, der kæmpede om “Best Of Breed”.


27.05.2012

Vi har været til udstilling i Aalborg, arrangeret af DKK Kreds 7. Zitha og Malou klarede sig ganske godt.


06.05.2012

Denne weekend har vi været på dobbeltudstilling i Roskilde. Malou vandt championklassen begge dage.
Zitha blev bedste veteran begge dage og blev placeret som nummer 4 i kønklassen! Hun havde samtidig sin debut i STORE RING og nød dagene i fulde drag.


15.04.2012

Vi har været til årets første udstilling i Dalmatinerklubben. Det foregik tæt på Kerteminde med høj sol og 32 tilmeldte hunde. Zitha debuterede i veteranklassen med EX1 og CK og hun blev bedste veteran.


06.04.2012

I dag har vi gået påske-tur i skoven med alle hunde. Det er en fantastisk årstid, hvor bøgen netop er sprunget ud og skovbunden er dækket af anemoner. Se billeder af Alaska, Malou og Zitha i skoven.


27.03.2012

Vi har været til et lærerigt – og humoristisk – foredrag med Anders Hallgren, Sveriges mest kendte hundepsykolog.


23.03.2012

  Zitha fylder 8 år og er nu klar til veteranklassen!

12.02.2012

Udstillingsåret 2012 er begyndt helt forrygende – Malou blev BIR i Fredericia på årets første internationale udstilling!!!
Zitha klarede sig ganske godt i åben klasse, kun overgået af cert.-vinderen. Det var Zithas sidste udstilling – i åben klasse – men hun fortsætter ufortrødent i veteran klassen, da hun fylder 8 år til marts.