7. Leveuge (7/1-13/1)

Hvalpene er nu blevet 7 uger gamle. De er mere og mere sikre på benene. De løber, springer og leger. De angriber hinanden i legen, slås og bider hinanden. Denne adfærd har stor betydning for udvikling af deres sprog og indbyrdes relationer. 
De er livlige og veloplagte, men sover også meget i løbet af dagen.
De spiser mere og mere, især er de glade for A38 som blandes i foderet. De dier fortsat lidt hos Malou, men det er i aftagende. Om natten ligger Malou stadig hos hvalpene i hvalpekassen.
Et par af hvalpene har været på besøg i Jonathans klasse (4.A) og det syntes hvalpene var rigtig sjovt. De løb rundt, legede og hyggede sig. Lige inden vi skulle hjem nåede de også lige at tisse og ….. på gulvet! Det var ikke alle Jonathans klassekammerater der syntes at det lugtede lige godt!
Alle hvalpene har været ude at køre bil og det gik faktisk godt. De faldt hurtigt til ro i bilen.
Det som fik størst betydning i denne uge var høretesten (BAER-test = Brain Auditory Evoked Response) hos Jan Birch, Odder Dyreklinik. Vores bange anelser holdt stik, idet Alfrida og Alicia var døve og måtte aflives. Døvhed er fortsat et problem i racen, det ses ikke helt sjældent. Det er altid frygteligt trist at skulle aflive så store hvalpe, men de skal have en vis alder for at testen er valid. Vi må trods alt glæde os over at have 8 sunde, livlige og raske hvalpe tilbage.