8. Leveuge (31/7-7/8 2014)

Hvalpene er nu 8 uger gamle. Sidste uge med hele flokken. De har været ude at gå flere ture med halsbånd og line og er blevet dygtige til det. De ser biler, busser, cykler, forskellige hunde og mennesker. De synes det er spændende. Der har været både hvalpekøbere og andre gæster og hunde på besøg og hvalpene er vældig tillidsfulde og glade for “alt og alle”. Vi har kørt flere ture i bil så de kan klare køreturen hjem til deres nye familier.
Hvalpene er meget livlige og veloplagte, men sover også meget i dagens løb. Om aftenen når solen er væk fra haven bliver der brændt en masse krudt af på den store hvalpelegeplads i haven.
Vi har lagt et stort arbejde i prægning og socialisering så vi kan sælge harmoniske og velfungerende hvalpe. Det er nu op til de nye familier at fortsætte hvor vi slap.
I den sidste uge har vi haft “alene-tid” med en enkelt hvalp ad gangen så den kan vænne sig til at være alene. Vi har igen præget på hverdagslyde som f.eks. støvsuger, vaskemaskine, køkkenmaskiner. Det tackler alle hvalpe flot.
De 2 første hvalpe: BENEDIKTE og BOUNTY er rejst hjem til deres nye familier og snart er flere på vej. Det har været en fantastisk dejlig tid med alle hvalpe. Vi ønsker alt det bedste for vores dejlige hvalpe og tillykke til de nye familier med deres “Kernehus-hvalpe”.