7. Leveuge (24/7-31/7 2014)

Hvalpene er nu 7 uger gamle. Der sker en masse. Hvalpene har fået rigtige halsbånd og været med ude at gå korte ture med halsbånd og line. Det tager sin tid at gå op og ned ad vejen for der er meget at snuse til. Der kommer både cykler, biler, busser osv. så der er mange ting at forholde sig til.
Hvalpene har været på flere små køreture i den forgangne uge. De har været dygtige og ingen bliver køresyge.
Vi har igen haft fremmede hunde på besøg. Denne gang kom Susan (Portugisisk Vandhund) igen og havde taget sin far Aston med. Han er en stor sort hanhund fuld af pels – også ned i øjnene. Han er en rigtig sød hund som var helt fantastisk til at lege med hvalpene. Hvalpene er meget nysgerrige overfor fremmede hunde.
Vi har haft besøg af en adfærdsbehandler som lavede hvalpe-test på alle hvalpene. Det gik rigtig fint. Alle hvalpe “bestod med bravour” og hun var godt tilfreds med såvel det samlede kuld som den enkelte hvalp.
Vi har i dag været til høretest i Odder hos dyrlæge Jan Birch. En lang tur som hvalpene klarede fint (godt vi havde trænet nogle gange først). Vores bange anelse holdt desværre stik. Brownie var døv og blev aflivet. Virkelig trist da hun var en rigtig dejlig brun tæve. Men vi kom hjem med 9 sunde og raske hvalpe som nu har 1 uge tilbage inden de er klar til at rejse ud til deres nye familier.