6. Leveuge (17/7-24/7 2014)

Hvalpene er nu 6 uger gamle. Der er fortsat sol, sommer og 30 grader i haven, hvor hvalpene opholder sig fra morgen til aften. Hvalpene udvikler hver deres personlighed. Det er rigtig sjovt at iagttage.
Hvalpene er utrolig nysgerrige og vil gerne gå på opdagelse. Vi har en masse aktiviteter på vores hvalpe-legeplads som efterhånden flyder en stor del af haven. F.eks. en tunnel med et telt for enden, der er fyldt med kugler. Virkelig en succes! Hvalpene er utrolig livlige og veloplagte. De løber overalt i haven. Deres foretrukne disciplin er “100 meter-langs-hække-løb”.
Vi har haft besøg af 2 “fremmede hunde” i den forløbne uge. Først en Welsh Springer Spaniel hvalp og så en voksen Cairn Terrier. Hvalpene var meget nysgerrige og ville gerne lege med de fremmede hunde.
Tænderne er blevet store og skarpe. De fik nogle kalveklove at tygge i og det var de glade for. Tørkosten tilsættes mindre og mindre vand og de knaser lystigt i de tørre foderpiller. Alle hvalpe er pænt runde og efterhånden også ganske tunge. Ligesom hvalpe skal være!
Malou leger meget med hvalpene. Ind imellem står den også på opdragelse. Hun lader dem kun die når det passer hende. Og hvalpene skal ikke komme for tæt på hendes vandskål, når hun selv er i gang med at drikke. De må pænt vente til hun er færdig.
Vi har haft besøg af Tove Høy som kom med lagkage. Tove startede Kennel Kernehuset’s i 1986. Tove udtaler: “…hvor er de dog fine allesammen, sjældent man ser sådan et homogent kuld. Det kan VI godt være stolte af”.
Malou og hvalpene har fået ormekur igen.