5. Leveuge (10/7-17/7 2014)

Hvalpene er nu 5 uger gamle. Vi er rigtig heldige med det danske sommervejr, så hvalpene er ude i mange timer hver dag. De leger, spiser og sover under parasollen i den store hvalpegård vi har i haven.
Hvalpene leger mere og mere med hinanden og ind imellem høres høje skrig, når der pludseligt kommer et øre “i klemme” imellem en anden hvalps tænder. De leger også mere og mere med legetøj, bærer det rundt, rusker det osv.
Zitha er for alvor kommet på banen nu hvor hvalpene ikke længere opholder sig så meget i hvalperummet. Hun er rigtig sød til at lege med dem. Hun leger dog helst med 1-2 hvalpe ad gangen, for hvalpene er nogle vildbasser.
Hvalpene har haft besøg af Susan på 4½ måned. Hun er en rigtig sød Portugisisk Vandhund. Alle 10 hvalpe legede med hende og syntes det var interessant med en hund med pels overalt – også foran øjnene.
Der har været en masse hvalpekøbere og andre gæster, så hvalpene har allerede været i mange forskellige hænder. De har også været på bord og blevet “undersøgt” – så har de prøvet det inden de engang skal til dyrlægen.
De spiser fast føde 4 gange dagligt med stor fornøjelse. De får stadig mælk ved Malou nogle gange om dagen. De er efterhånden ved at være dygtige til at drikke vand. Det er også nødvendigt i den varme!