2. Leveuge (19/6-26/6 2014)

Hvalpene er nu 2 uger gamle. Alle trives og tager godt på. Alle har tredoblet deres vægt! Godt gået.
Flere hvalpe har åbnet deres øjne og så ser de pludselig meget mere “levende” ud. De sidste hvalpe åbner øjnene i løbet af de næste par dage.
Pletterne bliver mere og mere tydelige og indtil videre tegner de til at blive pænt plettede alle sammen.
Allerede da hvalpene (især hannerne) var 1 uge gamle gik de væk fra flokken/varmen for at besørge. Flot af sådan nogle små størrelser. De er så dygtige.
Hvalpene bevæger sig mere livligt rundt i kassen. De “øver sig i at gå” og det kan gå stærkt når mor kommer og “mælke-baren” åbnes.
Malou passer hvalpene til punkt og prikke. Men hun er begyndt at gå med på eftermiddagsturen i skoven. Hun nyder at komme ud at bevæge sig, da hun ligger mange timer med hvalpene i hvalpekassen. Hun forlader dem også nogle gange i løbet af dagen og lægger sig lidt i solen på terrassen. Men hun ligger og lytter efter dem og flere gange kigger hun lige til dem og konstaterer at der stadig er ro. På mange måder kan vi godt mærke på Malou, at det er hendes andet kuld. Hun er mere rolig og tager det hele dejligt afslappet.
I dag har hvalpene fået halsbånd på. Så nu kan hvalpekøbere og andre interesserede bedre følge den enkelte hvalp på billederne. Se farverne under den enkelte hvalp.