KENNEL KERNEHUSET´S

 

Startside
Nyheder
Vores hunde
AVL / STUD-DOG
Hvalpe
In memoriam
Om os
Uddannelse
Links
Kontakt

 

Vi har haft dalmatinere siden 2004, hvor vi købte Kernehuset´s Zitha (Zitha). Hun var vores første hund. Hun blev købt som familiehund - og det var hun! Vi blev opfordret til at tage hende med på en hundeudstilling og det var en sjov oplevelse. Efter at have været på flere udstillinger er vi "blevet bidt af" denne fælles interesse.

Sideløbende har vi begge været på diverse kurser, se under Uddannelse for komplet liste.

Mette har fra 2007 - 2013 siddet i Dansk Dalmatiner Klubs bestyrelse som udstillingsansvarlig. Aktuelt er Mette en aktiv del af udstillingsudvalget.
Bjarne varetager en del opgaver i DDK. Aktuelt er Bjarne ansvarlig for udstillings-delen af klubbens hjemmeside, kataloger til klubbens udstillinger og han er fast korrekturlæser på klubbladet Dalmatineren.

Vi har gjort os mange tanker og overvejelser i forhold til avl. Vi besluttede derfor at anskaffe endnu en tæve mhp. avl: O´talix´s Magic Mc.Luna (Malou), som vi købte hos Kennel O´talix v. Mette Holmgren. Malou er grundstammen i vores opdræt.

Malou fik sit første kuld i november 2010. Vi besluttede at beholde Kernehuset's Prima Alaska (Alaska) med henblik på avl. Han var en del af familien i 1½ år.

Malou fik sit andet kuld i juni 2014. Vi har beholdt Kernehuset's Bacardi (Bacardi) og han er nu en integreret del af familien.

I august 2017 importerede vi en svensk tæve, som Bacardi er far til. Odgårdens Enya (Bertha) er nu en del af familien.

Det er spændende med 3 generationer under samme tag!

Kennelnavnet: Kernehuset´s blev startet i 1986 af Tove Høy. Hun opdrættede dalmatinere i 15 år. I 2004 overtog Tina Poulsen & Peter Christiansen (Stenstrup) kennelmærket. Det er hos Tina og Peter vi har købt Zitha.

I november 2007 overtog vi kennelmærket Kernehuset´s. Vores hvalpe fører navnet videre.


Zitha har gået til hvalpe- og siden lydighedstræning i DCH gennem 3 år. Hun var flokkens overhoved indtil juli 2017.

Malou har gået til såvel hvalpemotivation som unghundetræning i DKK. Siden fulgte 2 sæsoner med agility. Hun har ligeledes gået til lydighedstræning (LP1) i DKK, men helliger sig i øjeblikket udstillingerne.

Alaska har gået til såvel hvalpemotivation som unghundetræning i DKK.

Bacardi har gået til såvel hvalpemotivation som unghundetræning i DKK. Han har gennemført og bestået alle 3 niveauer på Kørekort Til Hund. Han bestod bronze-niveau i efteråret 2015, sølv-niveau i foråret 2016 og guld-niveau i efteråret 2016. I øjeblikket deltager han på udstillinger i ind- og udland.

Bertha går til unghundetræning og deltager på udstillinger i ind- og udland. 

Bacardi, Bertha og Malou deltager lystigt på udstillinger i Danmark - Zitha gik på pension i efteråret 2016. Bacardi og Bertha deltager også på udstillinger i udlandet.

Vi bor i et stort hus med tilhørende indhegnet 500 m2 have. Hundene færdes overalt, såvel inde som ude. Vi har 3 børn (1 hjemmeboende) som er en del af hundenes hverdag.