KENNEL KERNEHUSET´S

 

Startside
Nyheder
Vores hunde
AVL / STUD-DOG
Hvalpe
In memoriam
Om os
Uddannelse
Links
Kontakt

 

NYHEDER 2019

08.10.2019

UDSTILLING I ROSTOCK: Bertha har været på udstilling i Rostock, Tyskland. Se mere under udstillingsresultater.


24.09.2019

UDSTILLING I BALLERUP OG KARLSLUNDE: Vi har været på 2 udstillinger i weekenden. Bertha klarede sig ganske godt idet hun blev 2. bedste tæve begge dage. Lørdag fik hun CACIB og søndag fik hun sit første KLUB-CERT.
Bacardi blev 2. bedste han om søndagen.


09.09.2019

UDSTILLING PÅ ÖLAND: Bertha har været på udstilling på Öland, Sverige. Hun klarede sig helt forrygende! Hun vandt championklassen, blev bedste tæve med det svenske CERT og dermed SVENSK CHAMPION! Samtidig blev hun BIR! Bertha er nu dansk, norsk og svensk champion - og det gør hende til NORDISK CHAMPION!
Flot med 11 titler når man blot er 27 måneder gammel!


19.08.2019

UDSTILLING PÅ BORNHOLM: Vi har været på dobbelt udstilling i Rønne på Bornholm. Bacardi blev 2. bedste han begge dage. Se mere under udstillingsresultater.
Fredag besøgte vi vanen tro "vores hvalp" Kernhuset's Benedikte (Bella). Dejligt at se Bella og familien igen. Hundene hyggede sig og vi fik endnu en gang lækkerier fra Bornholms Mosteri.


12.08.2019

UDSTILLING I RONNEBY: Bertha har været på udstilling i Ronneby, Sverige. Hun fik ikke CERT, så hun må afsted igen. Se mere under udstillingsresultater.


09.08.2019

Vi har været på besøg hos Kennel Unique Spots, hvor vi så 7 dejlige hvalpe. Hvalpene var 6½ uge gamle og skal snart videre til deres nye familier. Det er det første kuld hvalpe som Bacardi er "bedste-far" til. Det var sjovt at se endnu en generation. Bounty (Unique Spots Dream Girl) klarer rollen som mor rigtig flot.


04.08.2019

UDSTILLING I VARDE: Vi har været på Nordisk udstilling i Varde. Bacardi vandt championklassen, han blev bedste han med Nordisk CERT og sluttede som BIM.
Bertha blev 2. bedste tæve kun overgået af en flot finsk tæve - som i øvrigt blev BIR og BIG2.
Efter udstillingen havde vi medbragt "lidt godt til ganen" og chips, idet vi skulle fejre Bertha's Danske og Norske championat samt Bacardi's Tyske Championat.


19.07.2019

Vi havde i går besøg af Loke (Running Spot's Clumsy Kiss) og familie. Vi havde en hyggelig aften med Myrna, Thomas og Loke. Vejret var fantastisk og vi kunne være ude hele aftenen. Loke legede meget med Bertha og det var dejligt at se et afkom efter Bacardi!
Loke minder så meget om sin far - både af udseende og sind! Et afkom vi kan være stolte af!


14.07.2019

UDSTILLING I TVÅÅKER: Bertha har været på udstilling 2 dage i Tvååker, Sverige. Se mere under udstillingsresultater.
Lørdag blev Bertha's bror Elvis (Odgårdens Elvis Presley) bedste han med sit 2. CERT - og BIM!


08.07.2019

UDSTILLING I HANNOVER: Vi har været på 2 udstillinger i Hannover, Tyskland.

Lørdag var der tilmeldt 53 dalmatinere ved dommer Michael Lehmann, DE.
Bacardi vandt championklassen med 6 hanner og fik det sidste VDH-CERT. Bacardi er nu Tysk Champion! Det var det vi kørte efter med Bacardi.
Bertha vandt åben klasse med 10 tæver og fik sit første VDH-CERT. Hun fik sit første CACIB i Tyskland, da hun blev bedste tæve. Som bedste tæve blev hun Sieger Hannover 2019. Hun sluttede som BIR! Dette kvalificerede hende til gruppekonkurrencen, hvor hun blev placeret som BIG3!

Søndag var der tilmeldt 58 dalmatinere ved dommer Guido Schäfer, DE.
Bacardi vandt igen championklassen med 6 hanner.
Bertha vandt igen åben klasse med 14 tæver og fik sit 2. og 3. VDH-CERT (idet VDH-CERT på denne udstilling tæller dobbelt). Hun fik igen CACIB, da hun blev bedste tæve. Som bedste tæve blev hun Annual Trophy Winner 2019. Hun sluttede som BIM!

Alt i alt en helt fantastisk weekend hvor Bacardi blev Tysk Champion, fik 3 VDH-CERT'er og 2 CLUB-CERT'er.
Bertha fik 2 vinder-titler. Hun blev BIR og BIG3, BIM, fik 2 CACIB'er, 3 VDH-CERT'er og 2 CLUB-CERT'er!
På alle måder en meget indbringende weekend for vores hunde! 


24.06.2019

UDSTILLING I VEJEN: Vi har været på udstilling 3 dage i Vejen.
Bacardi lagde fredag ud med at vinde en stor championklasse, blive bedste han (med nordisk CERT) og BIR. Han deltog i de afsluttende konkurrencer i Store Ring, hvor han blev placeret som nummer 3 i gruppe 6 blandt 12 deltagende hunde! Rigtig flot præstation af Bacardi som viste sig fra sin bedste side. Han imponerede dommeren med sine fantastiske bevægelser! Om søndagen blev han 2. bedste han.
Bertha vandt åben klasse såvel fredag som søndag og blev placeret i kønklassen alle 3 dage. Om søndagen sluttede hun som 2. bedste tæve med sit første CACIB!
Alt i alt en god weekend i solskins-vejr med gode resultater for begge hunde!
Malou var som altid med og gav god support til "de unge hunde" - hun nyder fortsat at være med selv om hun er blevet "pensionist"!
Vi havde fornøjelsen af at se Unique Spots Elegant Echo Of Magic (Echo) i ringen. Han blev bedste baby både fredag og lørdag. Han er en særdeles lovende hvalp, som vi glæder os til at følge i fremtiden - Echo's far er i øvrigt Bacardi!


11.06.2019

BACARDI FYLDER 5 ÅR I DAG.
VI ØNSKER BACARDI OG RESTEN AF B-KULDET

TILLYKKE MED DAGEN !!!


10.06.2019

UDSTILLING I NYKØBING FALSTER: Vi har været på national udstilling i Nykøbing Falster. Bertha klarede sig igen helt forrygende! Hun stillede for første gang i åben klasse, som hun vandt. Derefter vandt hun kønklassen og fik sit 10. danske CERT! Hun sluttede som BIM.
Bertha var på dagen 24 mdr. og 3 dage gammel (man SKAL være fyldt 24 mdr. for at blive champion) så CERT'et gjorde hende til Dansk Champion! Bertha har tidligere fået CERT i Norge og hun blev således også Norsk Champion i går!
På alle måder en god dag for Bertha hvor hun fik 2 nye titler: Dansk Champion og Norsk Champion - og samtidig blev hun BIM!
Bacardi vandt championklassen og blev 2. bedste han.


06.06.2019

  BERTHA FYLDER 2 ÅR I DAG !!!

27.05.2019

8-ÅRIG TÆVE SØGER NYT HJEM (RESERVERET): Kernehuset's Prima Alba (Chica) fra vores A-kuld søger nyt hjem pga. private omstændigheder i familien. Kontakt os for yderligere oplysninger.


27.05.2019

UDSTILLING I SORØVi har været på den årlige klubudstilling i DDK. Bertha klarede sig helt forrygende!
Lørdag vandt hun mellemklassen, blev bedste tæve med sit 8. CERT og sluttede som BIM!
Søndag vandt hun igen mellemklassen, blev bedste tæve med sit 9. CERT og sluttede som BIR!
Begge dage deltog flere afkom efter Bacardi. Kennel Unique Spots var stærkt repræsenteret på udstillingen i babyklassen (Unique Spots Elegant Echo Of Magic, Unique Spots Elegant Evita The Star, Unique Spots Elegant Ellie The Lady) og i åben klasse (Unique Spots Bounty Dream Girl).
Lørdag var der besøg på udstillingen af Unique Spots Elegant Eya Is A Diva. Desuden kom Pongo (Rikke Rosengaard) for at kigge på - han er ½ år gammel.
Bacardi fik hilst på alle hvalpene og hyggede sig med dem!


13.05.2019

UDSTILLING I ROSKILDE: Vi har været på 3-dages udstilling i Roskilde. Bertha klarede sig forrygende alle 3 dage.
Fredag var det Nordisk udstilling. Bertha vandt mellemklassen, blev bedste tæve med såvel CERT som Nordic Show Certifikate (NSC) og efterfølgende blev hun Bedst I Racen (BIR)! Dette kvalificerede hende til konkurrencen i Store Ring, hvor hun blev valgt ud blandt de 4 bedste i gruppen (13 deltagere) og hun sluttede på podiet på en flot 2. plads!!! En forrygende afslutning på en fantastisk dag - og godt gået af en unghund på knap 2 år!
Lørdag var det international udstilling. Bertha vandt igen mellemklassen og blev 3. bedste tæve med RES-CACIB.
Søndag var det også international udstilling. Bertha vandt igen mellemklassen og blev 2. bedste tæve med CERT og RES-CACIB.
Det var på alle måder en fantastisk udstillings-weekend for Bertha - hun blev placeret blandt de 3 bedste tæver alle dage!


23.04.2019

Se opstillingsbilleder af de 9 hvalpe fra Kennel Unique Spots!


15.04.2019

Vi har været på hvalpebesøg ved Kennel Unique Spots igen. Denne gang skulle vi tage opstillingsbilleder af alle hvalpene og det var som altid en udfordring! Der blev dog også tid til at være sammen med hvalpene i haven. Hvalpene havde vokset sig store og fine siden vi så dem sidst for 3 uger siden. De er nu klar til at rejse ud til deres nye familier. Vi glæder os til at følge dem! 


07.04.2019

UDSTILLING I SØRBYMAGLE: Vi har været på udstilling i DDK. Bacardi blev 3. bedste han. 
Vi var sammen med familierne til Kernehuset's Bjørk og Kernehuset's Bisquit - hyggeligt at se dem igen!
Efter udstillingen var der generalforsamling i DDK. Her fik Bertha overrakt diplom og gave for at være blevet Årets Junior 2018.


06.04.2019

For 1. gang i historien er der idag lavet BAER-test i Norge. Hele 6 Bacardi-afkom blev testet - og alle var bilateralt hørende! 


01.04.2019

UDSTILLING I MALMØ: Bertha har været på international udstilling i Malmø. Hun blev nummer 2 i mellemklassen med CK. Det var ikke nok til det svenske CERT, så vi må afsted igen!


25.03.2019

Vi har været på hvalpebesøg ved Kennel Unique Spots, hvor Bacardi blev far til et kuld hvalpe for 5 uger siden. Det er et utrolig harmonisk kuld - og alle 9 hvalpe har det godt. Alle hvalpe stortrives. De er glade, harmoniske, nysgerrige, tillidsfulde og fulde af energi! Vi glæder os til at se dem igen om 3 uger, lige inden de flytter hjemmefra.


18.03.2019

UDSTILLING I KRISTIANSAND: Bertha har været på international udstilling i Norge. Hun vandt mellemklassen med CK og blev placeret som 3. bedste tæve med det norske CERT. Så hun fik præcist det vi kørte efter. Efter bedrifterne i ringen, fik Bertha sig et velfortjent hvil inden hjemturen. MEN....turen hjem gik ikke som planlagt, idet færgen var udsat ca. 7 timer i afgang pga. voldsom blæst! Samtidig var der melding om forlænget overfart, og ingen vidste om færgen måske blev aflyst....Konklusionen blev at turen gik i bil fra Kristiansand gennem Norge og Sverige til Danmark - 11 timers kørsel i bil! Men det var trods alt turen værd!


11.03.2019

Nyt forsidebillede - tur på Thurø Rev!


03.03.2019

UDSTILLING I SALBROVAD:
Vi har været på årets første udstilling i Dansk Dalmatiner Klub. Bacardi blev 2. bedste han. Bertha vandt mellemklassen og blev 3. bedste tæve med sit 5. CERT! 
Dagens bedste baby blev Perle (Stella) som Bacardi blev far til i november 2018. Hun er en særdeles lovende baby med rigtig mange gode kvaliterer som dommeren lagde vægt på! Vi glæder os til at følge hende fremover.


19.02.2019

Bacardi blev i går far til et dejligt kuld hvalpe! Det blev til 7 tæver og 2 hanner. Moonie klarede fødslen rigtig fint. Moonie og alle hvalpene har det godt. Vi glæder os til at følge opvæksten - spændende!!!
Se mere på KENNEL UNIQUE SPOTS !!!


10.02.2019

UDSTILLING I FREDERICIA:
Vi har været på årets første (officielle) udstilling i Fredericia. Bacardi kom flyvende fra start, idet han først vandt en stor championklasse, blev bedste han og BIM med CACIB! Så fik han da lige skudt udstillingsåret i gang!
Bertha klarede sig også flot idet hun vandt mellemklassen og blev placeret som 5. bedste tæve med RES-CERT.
Så det var en ganske god start på udstillingsåret 2019!


03.02.2019

SKUE I ÅRSLEV:
Bertha har været på skue i Årslev (DKK Kreds 3) hvor hun blev BIR og BIG3 - så er udstillingsåret skudt i gang!


28.01.2019

Malou er gået på pension. Hun er 11 år og har haft en udstillingskarriere "der siger spar 2". Hun har været udstillet i alt 193 gange i sin udstillingskarriere - og hun har opnået mere end de fleste nogensinde kommer i nærheden af!
Hun har været med helt i toppen fra 2008-2018!! Hun har opnået 9 championtitler. Hun blev Dansk Champion blot 1 måned efter hun fyldte 2 år! Hun har opnået 11 vindertitler, heraf Dansk Veteranvinder de sidste 3 år i træk! Hun har været ÅRETS DALMATINER 2 gange og ÅRETS DALMATINER I MODSAT KØN 1 gang. Hun har været Årets Veteran i Dansk Dalmatiner Klub. Hun er Dansk Veteranchampion.
Malou er vores første og (indtil videre) eneste avlstæve. Hun har født 29 hvalpe fordelt på bare 2 kuld.
Malou har det stadig godt trods en gammel og slidt ryg. Det kniber dog lidt med trapperne i vores store hus. Hun er den bedste mor for Bacardi og farmor for Bertha og holder god ro og orden på sin flok. Hun går med på ture i skov, på mark og strand. Hun leger og hygger sig med de 2 andre og nyder sit otium.
Vi er hendes opdrætter Mette Holmgren evigt taknemmelig over at hun betroede os denne skønhed!


15.01.2019

Bacardi skal være far til et kuld hvalpe ved KENNEL UNIQUE SPOTS omkring 21. februar. Moonie er scannet drægtig.


04.01.2019

"Bacardi's hvalpe" i Nordjylland rejste 2. januar og 3. januar til 8 gode hjem. 1 hvalp bliver hos Alba. Vi glæder os til at følge dem alle!


NYHEDER 2018     NYHEDER 2017     NYHEDER 2016     NYHEDER 2015

NYHEDER 2014     NYHEDER 2013     NYHEDER 2012     NYHEDER 2011

NYHEDER 2010     NYHEDER 2009     NYHEDER 2008